Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

 1. PHOENIX DERM CLINIC SRL este operator al datelor furnizate de catre persoanele vizate (Angajati, Clienti, Pacienti), precum si a celor obtinute in legatura cu incheierea sau aducerea la indeplinire a contractelor de furnizare a serviciilor medicale;
 2. Prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal este facuta in conditii de siguranta si in scopuri legitime legate in principal de desfasurarea activitatii de prestare a serviciilor medicale, de resurse umane si in subsidiar, pentru reclama, maketing, publicitate, statistica etc.
 3. Furnizarea acestor date este facuta in mod voluntar de persoanele vizate dupa o corecta informare a acestora in legatura cu scopurile prelucrarilor de date, categoriile de date prelucrate si destinatarii carora le vor fi dezvaluite datele lor personale.
 4. Adresele dvs. de e-mail, pot fi prelucrate in calitate de client sau posibil client al Societatii PHOENIX DERM CLINIC SRL in vederea transmiterii de mesaje.
  1. De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca la datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea avea acces angajatii PHOENIX DERM CLINIC SRL  insa numai angajatii responsabili cu prelucrarea datelor cu caracter personal desemnati de catre PHOENIX DERM CLINIC SRL, accesul fiind limitat) in vederea realizarii obiectului contractului, a prestarii serviciilor medicale sau angajamentelor asumate. In anumite imprejurari, se va impune divulgarea datelor catre autoritatile statului (Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si alte autoritati publice), cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare.
  2. Tot personalul calificat desemnat sa aiba acces la datele furnizate de dumneavoastra are obligatia pastrarii confidentialitatii datelor cu caracter personal oferite. De asemenea, accesul la acest tip de date se face in baza unei parole si al unui nume de utilizator , ambele avand scopul de a creste securitatea.
  3. Prin utilizarea formularului de programare online pus la dispozite de Societate prin intermediul website-ului www.entourageclinic.ro, utilizatorul consimte in mod expres la prelucrarea datelor cu caracter personal privind modalitatile de contact (email, numar de telefon etc).
  4. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de informare, de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, in conditiile legii. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata in atentia Serviciului Clienti din cadrul PHOENIX DERM CLINIC SRL.
  5. Cererea adresata catre PHOENIX DERM CLINIC SRL se va transmite catre Serviciul Clienti (telefon: 0790.673.946; email: office@entourageclinic.ro).
  6. In conformitate cu art.15 din Legea nr.677/2001, persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele furnizate Societatilor sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In acest sens, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata in atentia Serviciului Clienti din cadrul PHOENIX DERM CLINIC SRL la adresa de email: office@entourageclinic.ro