Despre

Despre

EntourAge Clinic este un loc care s-a născut din dorința de a oferi servicii de Dermatologie generală, estetică și proceduri de înaltă calitate într-un cadru intim, elegant și modern. 

Aici veți găsi soluții pentru tratarea adecvată a diverselor afecțiuni dermatologice sau pentru corectarea unor imperfecțiuni de ordin estetic și puteți beneficia de cele mai moderne și eficiente proceduri din domeniu.

Veți afla de la profesioniști prin ce metode vă puteți păstra sănătatea și frumusețea tinereții. Vă vor fi prezentate beneficiile dar și posibilele riscuri asociate intervențiilor propuse, pentru a alege informat.

Veți beneficia de un plan de tratament personalizat și veți primi recomandări utile pentru menținerea efectelor procedurilor medicale și estetice pentru un timp mai îndelungat.

Vă invităm să ne cunoaștem!

Dr. Adina Alexandru


Medic primar Dermatovenerologie
Asistent Universitar Dermatovenerologie
Doctor în Medicină
Membru al Societății Române de Dermatologie
Membru al Academiei Europene de Dermatovenerologie

Are o experiență de 17 ani în practica dermatologică. Studiile, cursurile, specializările și evoluția profesională, participarea la congrese si conferințe internaționale, contribuția, în calitatea de coautor, adusă unor tratate de Dermatocosmetologie și, nu în ultimul rând, activitatea de asistent universitar și îndrumător de medici rezidenți, au contribuit la formarea unui specialist performant în domeniu.

A înființat clinica de Dermatologie estetică EntourAge Clinic din dorința de a efectua consulturile și intervențiile dermatologice și într-un mediu mai prietenos și mai cald decât mediul de spital. Dermatologia estetică necesită de asemenea intimitate a spațiului și dotări speciale, ce se regăsesc în cadrul clinicii.

„De ce recomand intervențiile estetice?
Consider că tratamentele de rejuvenare ar trebui sa facă parte dintr-o rutină normală de întreținere, dacă ne dorim să traversăm anii cu grație și eleganță. Aceste intervenții ne ajută să devenim cea mai bună variantă a noastră din punct de vedere al aspectului fizic și al încrederii în propria persoană. Cred că respectul de sine înseamnă și investiție în tine, iar exemplul personal este cel mai important în susținerea acestei idei.”

Dr. Adina Alexandru